Övergångskopplingar

Våra högkvalitativa övergångskopplingar och gummimanschetter tillverkas i EPDM-gummi, är noga testade och möter materialkrav för tätningsringar till vatten- och avloppsinstallationer enligt EN 681-1. Med oss som leverantör har du alltid snabb tillgång till lättmonterade gummimanschetter samt raka, reducerande och excentriska övergångskopplingar i många olika dimensioner.

Hög tolerans
Våra övergångskopplingar är mycket tåliga och klarar en kontinuerlig arbetstemperatur på -30 °C till + 100 °C, samt en temperatur på max +120 °C under en timme.

Pålitliga spännband
Spännbanden på våra övergångskopplingar är korrosionsbeständigt syrafast rostfria, och upplever således kraven enligt EN 1.4401.

Våra övergångskopplingar är tillverkade av högkvalitativt EPDM-gummi, ett slitstarkt material som erbjuder stor flexibilitet samt exceptionell motståndskraft mot väderpåverkan, ozon och kemikalier. De rostfria 316-klämmorna som används med kopplingarna är korrosionsfria, vilket möjliggör åratal av bekymmersfri prestanda utan oro för rost.

På Connecta strävar vi efter att endast tillhandahålla de bästa produkterna till våra kunder och det är därför dessa flexibla gummikopplingar är perfekta för alla produktchefer eller inköpsansvariga som behöver en extremt pålitlig koppling mellan två komponenter. Genom att använda Connecta övergångskopplingar kan du hålla ditt system igång smidigt och oavbrutet, vilket säkerställer att din produkt är pålitlig och pålitlig allt eftersom.

Det är lätt att se varför så många företag litar på våra flexibla övergångskopplingar – de erbjuder överlägsen hållbarhet jämfört med traditionella kopplingar tack vare epdm-gummisammansättningen och korrosinfria klämmor. Med en pålitlig anslutning som denna kan du se till att ditt projekt körs korrekt samtidigt som du står upp mot de testförhållanden som säkerligen kommer att dyka upp under dess livstid. Så om du behöver en pålitlig anslutning som inte sviker dig, leta inte längre än de flexibla gummikopplingarna hos Connecta.

Vår erfarenhet och gedigna bredd inom gummitillverkning gör att vi kan garantera lika kostnadseffektiva som högkvalitativa övergångskopplingar och gummimanschetter. Våra produkter speglar således hur vi vill ha våra samarbeten. Det ska vara tätt och tryggt.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig.